UtrechtDownUnder eerder gesloten vanwege lockdown

Helaas hebben we UtrechtDownUnder voortijdig moeten sluiten vanwege covid19 restricties en kunnen we je niet meer verwelkomen in de voormalige bibliotheek. Het spijt ons zeer deze unieke tentoonstelling net voor de laatste week te moeten sluiten. We zijn echter dankbaar dat we in dit markante gebouw en in dit bijzondere en ontroerende jaar op zo’n grote schaal kunst hebben kunnen tonen.
We willen graag iedereen bedanken die op de een of andere manier betrokken was, en elke bezoeker die langskwam of van plan was UtrechtDownUnder nog te bezoeken.

Onze speciale dank gaat uit naar de Gemeente Utrecht, Ad Hoc Utrecht, het Mondriaan Fonds, Fonds 21, het K.F. Hein fonds, het Pictoright Fonds, de Van Baaren Stichting, het Provinciaal Utrechts Genootschap, het Boellaardfonds en het Elise Mathilde Fonds voor het mede mogelijk maken van deze tentoonstelling.

Kunstliefde wenst iedereen een goed einde van dit jaar, blijf veilig en gezond, en blijf ons volgen voor impressies van de tentoonstelling op deze site en op onze sociale media.